Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του πάγκου στην διαδικασία των πέναλτι, τα ελληνικά του Ροντινέι και το… πάρτι στα αποδυτήρια (vid)

Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του πάγκου στην διαδικασία των πέναλτι, τα ελληνικά του Ροντινέι και το… πάρτι στα αποδυτήρια (vid)

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Conference League.

Ο Ολυμπιακός, δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του στο Youtube, την παρακάμερα από την αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Conference League.

Δείτε τις αντιδράσεις του «ερυθρόλευκου» πάγκου στην διαδικασία των πέναλτι και στις επεμβάσεις του Τζολάκη, το μήνυμα σε άπταιστα ελληνικά του Ροντινέι στην κάμερα, το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια μετά την ιστορική πρόκριση, καθώς και την ομιλία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Διαβάστε επίσης: Κατάμεστο το «Γ. Καραϊσκάκης»: Sold out το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα (pic)

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες: «Σήμερα γράψαμε ιστορία, ένα ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε σε ημιτελικούς ενός ευρωπαϊκού Κυπέλλου κι επίσης το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης ήταν η πρώτη φορά που είχαμε μια νίκη σε αυτή τη φάση. Θέλω να σας συγχαρώ όλους ακόμη και για σήμερα, ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας κι επίσης μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα, πρέπει να το παραδεχτούμε, ειδικά όταν είχαμε την μπάλα και σε όλη την διάρκεια, ήταν καυτή».

Στη συνέχεια έδωσε μια αγκαλιά με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είπε για εκείνον: «Ξέρετε τι μου αρέσει από εκείνον; Ανανεώσαμε τη συμφωνία μας όταν χάσαμε 1-4 στο Καραϊσκάκης γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα και μας αρέσει να κερδίζουμε σε δύσκολες συνθήκες».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ