Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Έμερι στην αγγλική τηλεόραση: «Το άξιζαν…» (vid)

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Έμερι στην αγγλική τηλεόραση: «Το άξιζαν…» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία εμφάνιση – νίκη στο Villa Park.

Ο Ολυμπιακός με μια μυθική εμφάνιση διέλυσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ με 4-2, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Europa Conference League και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μια σπουδαία εμφάνιση από τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που έκανε ακόμα και τον προπονητή της Άστον Βίλα να υποκλιθεί μπροστά τους. Ο Ουνάι Έμερι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε στη βρετανική τηλεόραση και αποθέωσε τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα είπε δύο φορές ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τη δική του ομάδα και άξιζε απόλυτα τη νίκη. Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν μετά την ισοφάριση της βρετανικής ομάδας σε 2-2 και κατάφεραν να σκοράρουν άλλα δύο γκολ μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Συγχαρητήρια σε αυτούς (σ.σ Ολυμπιακό), άξιζαν να κερδίσουν. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τις θέσεις μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «εμείς έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα. Δεν είναι θέμα τύχης. Αυτοί έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν να κερδίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο τους ισοφαρίσαμε, αλλά και πάλι δεν παίξαμε καλά και κατάφεραν να σκοράρουν. Οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί της σειράς πλέον».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ