Nτόουγκλας Λουίζ: «Η πρόκρισή δεν έχει τελειώσει, δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ στο πρώτο ματς»

Nτόουγκλας Λουίζ: «Η πρόκρισή δεν έχει τελειώσει, δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ στο πρώτο ματς»

Σίγουρος πως η Άστον Βίλα μπορεί να κάνει την ανατροπή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δήλωσε ο μοιραίος της ομάδας του Ουνάι Έμερι στο «Βίλα Παρκ», Ντόουγκλας Λουίζ.

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα στο «Villa Park» για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, αφού σε μια ιστορική βραδιά για τον σύλλογο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-2 της Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/05) την ερχόμενη Πέμπτη, όπου θα κληθεί να δώσει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του.

Διαβάστε επίσης: Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Μοιραίος για την αμάδα από το Μπέρμινγχαμ ήταν ο Ντόουγκλας Λουίζ ο οποίος «χάρισε» ένα πέναλτι στους ερυθρολεύκους, ενώ λίγο πριν την λήξη αστόχησε από τα άσπρη βούλα, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ. Ο Βραζιλιάνος χαφ ωστόσο, δήλωσε ότι η Βίλα μπορεί να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς και να προκριθεί, δίνοντας έτσι το σύνθημα της ανατροπής ενόψει της ρεβάνς του Φαλήρου.

«Η (ενδεχόμενη) νίκη στο Μπράιτον μπορεί να μας δώσει ώθηση. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου ήμασταν εξαιρετικοί. Δεχτήκαμε ωστόσο τέσσερα γκολ και πρέπει να μην δεχτούμε γκολ στη ρεβάνς και να επικρατήσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ. Φυσικά και το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Λουίζ.

Στη συνέχεια στάθηκε στις δύο δικές του φάσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα: «Δεν είμαι χαρούμενος με το πέναλτι. Είδα τα πλάνα και ήταν ξεκάθαρη η παράβαση μου. Στη συνέχεια αστόχησα και στο δικό μας πέναλτι. Έχω αυτοπεποίθηση. Έχω ευστοχήσει σε έξι πέναλτι, αυτό είναι το πρώτο που χάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι χαρούμενος ωστόσο πρέπει να «καθαρίσω» το κεφάλι μου και να επικεντρωθώ στην Premier League. Είμαστε χαρούμενοι επειδή η Τότεναμ έχασε», ανέφερε ο Βραζιλιάνος χαφ της Άστον Βίλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ