Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου - «Εισιτήρια μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα, τα εκδοτήρια και το ticketmaster», αναφέρεται στην ενημέρωση.

Την προσοχή των φιλάθλων της ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (9/5, 22:00) με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League εφιστά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr», αναφέρουν οι Ερυθρόλευκοι και ξεκαθαρίζουν: «Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ