Ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες και το επιτελείο του μπασκετικού Ολυμπιακού θα δώσουν το «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον ημιτελικό του Conference League, ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Άστον Βίλα

Η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο στην Βαρκελώνη και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, θα βρεθεί απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) για να παρακολουθήσει από κοντά τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League, ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Άστον Βίλα.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει: Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ ξέχασε παίκτη στο γήπεδο και αυτός άρχισε να τρέχει για να προλάβει το λεωφορείο! (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας αλλά και τα μέλη του staff του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την νίκη στο Game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα πάρουν θέση στις εξέδρες του κατάμεστου φαληρικού γηπέδου με την ελπίδα να γραφτεί ακόμα μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία των Πειραιωτων.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε επικρατήσει με 4-2 στον πρώτο αγώνα του «Villa Park» και έχει μπροστά την μία ιστορική ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ