Μώραλης: «Γιγαντοοθόνες σε διαφορετικά σημεία του Πειραιά για τον τελικό του Conference»

Μώραλης: «Γιγαντοοθόνες σε διαφορετικά σημεία του Πειραιά για τον τελικό του Conference»

Ο Δήμαρχος Πειραιά αποκάλυψε ότι θα στηθούν γιγαντοοθόνες σε διαφορετικά σημεία της πόλης, για να παρακολουθεί ο κόσμος τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-2) και αρχίζει να μετράει πλέον αντίστροφα για τον τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου.

Ο ιστορικός τελικός του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί από το MEGA, ενώ όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, θα στηθούν γιγαντοοθόνες σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, για να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι.

«Θα προτιμούσα να άνοιγε το στάδιο Καραϊσκάκη. Στο στάδιο Καραϊσκάκη όμως απ’ όσο έχω ενημερωθεί γίνονται εργασίες. Αυτό που συζητά η δημοτική Αρχή είναι να βάλει 3 οθόνες μεγάλες σε τρία σημεία της πόλης: στην πλατεία Κοραή, στη Ζέα και στα Καμίνια με 2.000 καθίσματα. Έτσι όποιος κόσμος θέλει να το δει έξω να μπορεί να το κάνει. Θα το ξέρουμε μέχρι αύριο ή την Τετάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ