Μπιράγκι: «Δώσαμε υπόσχεση στους φιλάθλους μας να γυρίσουμε με το τρόπαιο»

Μπιράγκι: «Δώσαμε υπόσχεση στους φιλάθλους μας να γυρίσουμε με το τρόπαιο»

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, μίλησε για την υπόσχεση που έδωσαν οι παίκτες στους φιλάθλους της ομάδας πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα, ενόψει του τελικού του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα, συγκρούονται στον μεγάλο τελικό του Conference League το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00), με τους «βιόλα»να ολοκληρώνουν πριν από λίγο την τελευταία τους προπόνηση στην ΟΠΑΠ Αρένα ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Λίγο μετά, έγινε και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον αρχηγό της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του και να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην υπόσχεση που έδωσα στους φίλους της ομάδας, κατά την αναχώρηση της αποστολή για την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιο είναι το συναίσθημα να μπαίνεις σε έναν ευρωπαϊκό τελικό με το περιβραχιόνιο στο χέρι: «Πολύ ωραίο, όταν πλησιάζει ο αγώνας αρχίζεις να μπαίνεις στο κλίμα και να νιώθεις τη σημασία του. Είναι ο δεύτερος, αφήσαμε έναν να ξεφύγει, για τον δεύτερο πρέπει να ιδρώσουμε περισσότερο».

Για το εάν είναι πλεονέκτημα να έχεις ήδη βρεθεί εκεί: «Όπως και στη ζωή γενικότερα, η εμπειρία μετράει. Το έχουμε ήδη περάσει αυτό πριν από ένα χρόνο και δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ελπίζω να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί σε αυτόν τον τελικό».

Για το τι θα κάνει τη διαφορά: «Θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως έχουμε συνηθίσει και να κάνουμε όλα όσα έχουμε κάνει αυτά τα 3 χρόνια χωρίς να αλλάξουμε τίποτα, προσπαθώντας να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Τέτοια ρευστά ματς τα κερδίζουν αυτοί που κάνουν τα λιγότερα λάθη».

Για το γεγονός ότι θα υπάρχει ένας μωβ «τοίχος» στο γήπεδο: «Για άλλη μια φορά, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να έρθουμε εδώ, μας έδειξαν μεγάλη στοργή και προσήλωση. Είμαστε χαρούμενοι που τους δώσαμε στο μεταξύ αυτόν τον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε το τρόπαιο».

Επειδή δώσατε μια υπόσχεση σε κάποιον;: «Ναι, και αύριο πρέπει να την κάνουμε πραγματικότητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ