Στον τελικό και ο Καρβαλιάλ – «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό γι’ αυτή την ωραία κίνηση»

Στον τελικό και ο Καρβαλιάλ – «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό γι’ αυτή την ωραία κίνηση»

Στην «OPAP Arena» για τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα θα βρίσκεται και ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League (22:00) και έχει καλέσει στην «Opap Arena» παλιούς προπονητές και σπουδαίους παίκτες για να βρεθούν στον ιστορικό παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθούν οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Μάρκο Σίλβα, αλλά και ο Κάρλος Καρβαλιάλ όπως δήλωσε στην πορτογαλική Record ο ίδιος.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα βρίσκεται στον σπουδαίο τελικό και μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση των Πειραιωτών που τον κάλεσε στην πιο ιστορική βραδιά του συλλόγου.

Το μήνυμα του Καρβαλιάλ

«Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ωραία χειρονομία που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα, επιτρέποντάς μου να είμαι στον τελικό μιας διοργάνωσης στην οποία κάναμε τα δυνατά μας. Είναι μια εξαιρετική λεπτομέρεια από τον σύλλογο. Εύχομαι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα καλύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και χάρη σε αυτό το τρίποντο συνέχισε στα νοκ-άουτ του Conference League, φτάνοντας στον τελικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ