Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού για τον τελικό

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού για τον τελικό

Η UEFA ακυρώνει «μπλε» εισιτήρια που είχαν πάει σε οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League, απέναντι στην Φιορεντίνα.

Απίστευτα πράγματα από την UEFA, που ακυρώνει «μπλε» εισιτήρια που είχαν πάει σε οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League, απέναντι στην Φιορεντίνα.

Νωρίτερα, η ομοσπονδία είχε τονίσει πως αν οι φίλαθλοι με «μπλε» εισιτήρια δεν φορούσαν ουδέτερο ρουχισμό ή ρουχισμό της Φιορεντίνα, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στο γήπεδο.

Τελικά η UEFA αποφάσισε την ακύρωση κάποιων εισιτηρίων και μάλιστα τα «εξαφάνισαν» από την ειδική εφαρμογή που έχουν στα κινητά του οι κάτοχοι.

Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: «Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα»

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας»

Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: "Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα"

Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο.

Από εκεί, από τις 18:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η μετακίνησή τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν συνοδεία της αστυνομίας στο γήπεδο. Οι φίλοι των «βιόλα» έχουν μπλε εισιτήρια και έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ, όπου θα πάρουν λεωφορεία και θα μεταφερθούν προς το γήπεδο.

Όσον αφορά ανθρώπους που δεν είναι υποστηρικτές της μίας ή ης άλλης ομάδας τα εισιτήριά τους είναι λευκού χρώματος και θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον Περισσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ