Ντε Χεα για το γκολ του Άντονι: «Έχω προπονηθεί 1.000 φορές μαζί του και δεν μου έχει βάλει γκολ με το δεξί» (pic, vid)

Ντε Χεα για το γκολ του Άντονι: «Έχω προπονηθεί 1.000 φορές μαζί του και δεν μου έχει βάλει γκολ με το δεξί» (pic, vid)

Ο Νταβίντ Ντε Χεα στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο γκολ που δέχτηκε από τον Άντονι λέγοντας, πως δεν του έχει ξανά βάλει γκολ με το δεξί.

Η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε επί της Φιορεντίνα με 2-1 στην Σεββίλη για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League, με τον Άντονι να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ και τον Νταβίντ Ντε Χεα στις δηλώσεις του να στέκεται σε αυτό.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως χίλιες φορές έχει προπονηθεί μαζί με τον Βραζιλιάνο και γκολ με το δεξί πόδι δεν του έχει βάλει ποτέ. Μετά από αυτή την δήλωση όμως, είπε πως είναι χαρούμενος για αυτόν και για την απόδοση του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταβίντ Ντε Χεα για τον Άντονι:

«Έχω προπονηθεί 1.000 φορές μαζί του και δεν μου έχει βάλει γκολ με το δεξί σε καμία προπόνηση, τώρα όμως είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δείχνει τι παίκτης είναι.


Δεν είδα το σουτ καθώς ήταν ένας παίκτης μπροστά του αλλά χτύπησε καλά με το δεξί πόδι του. Είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή προερχόταν από μία δύσκολη περίοδο στην Γιουνάιτεντ και τώρα δείχνει τον καλύτερο εαυτό του».

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Άντονι:

Ο Ντάβιντ Ντε Χεα και ο Άντονι ήταν μαζί από τον Αύγουστο του 2022 έως τον Ιούλιο 2023,  όπου αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ ο Ισπανός τερματοφύλακας.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ