
Στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς θα είναι ο Φελίπε Ρέλβας ενόψει του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
Φιλικά τέλος στην ΑΕΚ, η οποία πλέον στρέφει την προσοχή της στην εναρκτήρια «μάχη» της σεζόν, κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Η Ένωση κοντράρεται με τους Ισραηλινούς στην OPAP Arena την προσεχή Πέμπτη (24/7), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ενώ λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, μια εβδομάδα αργότερα.
Για αυτό το πρώτο ματς, πάντως, ο Νίκολιτς έχει ευχάριστα νέα, αφού γνωστοποιήθηκε ότι ο Φελίπε Ρέλβας θα είναι κανονικά στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος στόπερ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το φιλικό με την Ομόνοια και είχε ανησυχήσει άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν «καθαρές». Έτσι, ο 25χρονος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της 24ης Ιουλίου, ξεκινώντας στο πλευρό του Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας.
Σημειώνεται ότι ο Φελίπε Ρέλβας είναι το ένα από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ μέχρι στιγμής στο καλοκαίρι, μαζί με τους Τζέιμς Πένραϊς, Ντέρεκ Κουτέσα και Δημήτρη Καλοσκάμη.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (21/07, 15:00) η ΑΕΚ μαθαίνει τον επόμενο αντίπαλό της σε περίπτωση πρόκρισης επί της Χάποελ, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών.