Προπονήθηκε στα Σπάτα και «πέταξε» για Σλοβενία η ΑΕΚ (Pics & vid)

Προπονήθηκε στα Σπάτα και «πέταξε» για Σλοβενία η ΑΕΚ (Pics & vid)

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει Τσέλιε με προπόνηση στα Σπάτα και στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό τη Λιουμπλιάνα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΑΕΚ προπονήθηκε στα Σπάτα ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το πρώτο ματς με την Τσέλιε (12/3, 22:00) στους «16» του Conference League. Ο Μάρκο Νίκολιτς αποφάσισε να γίνει στην Ελλάδα η δουλειά καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις στη Σλοβενία στην πρώτη επίσκεψη της Ένωσης για το παιχνίδι της League Phase.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή του Δικεφάλου έφυγε για το αεροδρόμιο καθώς στις 17:00 επρόκειτο να «πετάξει» με προορισμό τη Λιουμπλιάνα όπου θα είναι η βάση της ομάδας. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα μετά το παιχνίδι και θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Αυξάνονται οι πιθανότητες για «εμφύλιο»: Πώς μπορεί να προκύψει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα play off της Euroleague (vids)

Με την άφιξη της Ένωσης στη Σλοβενία ο Μάρκο Νίκολιτς και ο Θωμάς Στρακόσα θα πάνε στο γήπεδο της Τσέλιε για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20:15. Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στην Ευρώπη μετά από τρεις μήνες και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να τελειώσουν τη δουλειά την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στιγμές από την προπόνηση της ΑΕΚ:

Στιγμές από την αναχώρηση της ΑΕΚ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ