Ολυμπιακός : Ετοιμος να κάνει πάλι το αγγλικό του θαύμα – Με… Σεμέδο η αποστολή

Ολυμπιακός : Ετοιμος να κάνει πάλι το αγγλικό του θαύμα – Με… Σεμέδο η αποστολή

Ο Ολυμπιακός πετάει για του Γουλβερχάμπτον με... 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και τον Σεμέδο έτοιμο για το... Final 8.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη ευρωπαϊκή στιγμή του. Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στης Γουλβς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Με τον τιμωρημένο Σεμέδο να συμμετέχει στην αποστολή, παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Καθώς στόχος του Ολυμπιακού, δεν είναι να γυρίσει στην Ελλάδα. Αλλά να μπει στο τσάρτερ για τη… Γερμανία. Εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final 8…

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα του αγώνα στο Μολινό, τώρα, όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει τις συνήθειές του. Ούτε, βεβαίως, τα πρόσωπα που έχουν κάνει τη δουλειά έως τώρα. Και έχουν φέρει τον Ολυμπιακό στο σημείο να διεκδικεί επί ίσοις όροις την παρουσία του στις8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ετσι, ο Μαρτίνς έχει καταλήξει κατ’ αρχάς στον σχηματισμό και δεν αλλάζει επ ουδενί το 4-3-3. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα τις 11άδας, οι Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί είναι αδιαπραγμάτευτοι. Με τον Μασούρα, τέλος, να έχει προβάδισμα έναντι του φορμαρισμένου Ραντζέλοβιτς, χωρίς ωστόσο να είναι οριστικό ότι αυτός θα ξεκινήσει βασικός.

Τέλος, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Αγγλία το πρωί της Τετάρτης, με πτήση τσάρτερ. Και άπαντες εύχονται να μην χρειαστεί να πάρει σύντομα το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ