Μπρούνο Φερνάντες σε δημοσιογράφο: «Τον πήρε ο ύπνος»

Μπρούνο Φερνάντες σε δημοσιογράφο: «Τον πήρε ο ύπνος»

Ένα τρομερό περιστατικό συνέβη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Σεβίλλη-Γιουνάιτεντ, με πρωταγωνιστές τον Μπρούνο Φερνάντες και έναν νυσταγμένο δημοσιογράφο!

Ένα τρομερό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανάμεσα στον Μπρούνο Φερνάντες και έναν… κουρασμένο, όπως φάνηκε δημοσιογράφο!

Αρχικά, η συντονίστρια της συζήτησης, απηύθυνε τον λόγο σε έναν ρεπόρτες της Sun. Ο Φερνάντες όμως περίμενε αρκετή ώρα για να του γίνει η ερώτηση. Με την αμηχανία να εμφανίζεται στο πρόσωπό του και στον χώρο όπου γινόταν η συνέντευξη Τύπου να επικρατεί σιγή.

Τώρα ο δημοσιογράφος δεν πρόσεχε; Ήταν αλλού (κυριολεκτικά και μεταφορικά); Δεν άκουσε το όνομά του; Ο Μπρούνο Φερνάντες πάντως, δεν μπορούσε να περιμένει. Και σε ένα σημείο παρενέβη, λέγοντας την εξής κουβέντα: «Τον πήρε ο ύπνος».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πορτογάλος άσος έβαλε τέρμα στην αναμονή και την αμηχανία, οι οποίες κράτησαν αρκετά δευτερόλεπτα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν απόψε, βράδυ Κυριακής (16/8, 22:00), για τα ημιτελικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ