Μπανέγα : «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, η Σεβίλλη είναι η ομάδα της ζωής μου»

Μπανέγα : «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, η Σεβίλλη είναι η ομάδα της ζωής μου»

Ο Αργεντινός άσος έπαιξε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Σεβίλλης και μίλησε για τα συναισθήματά.

Ο Έβερ Μπανέγα αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην Σεβίλλη και το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βοήθησε στα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα του το έκτο της Europa League, με τον ίδιο να παίζει για τελευταία φορά με την φανέλα της.

Ο Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Σαμπάμπ και θα μετακινηθεί ως ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε με τους Ανδαλουσιάνους. Συνολικά, αγωνίστηκε με τον ισπανικό σύλλογο σε πέντε σεζόν, πανηγυρίζοντας τρία Europa League ενώ μέτρησε 238 συμμετοχές με 28 τέρματα και 37 ασίστ στο παλμάρε του.

Αναλυτικά, τόνισε: «Δεν έχω λόγια για αυτή την συναισθηματικά φορτισμένη και γλυκόπικρη στιγμή. Αφήνω την ομάδα της ζωής μου, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Φεύγω με έναν ακόμη τίτλο, ευχαριστώντας τους συμπαίκτες μου και τελικά φεύγω με το κεφάλι μου ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη Σεβίλλη που με βοήθησαν να κερδίσω μια ακόμη κούπα και φυσικά το προπονητικό τιμ που μας έφθασε τόσο ψηλά.

Η αγκαλιά του Ζουλιέν (σ.σ. Λοπετεγί) ήταν ένδειξη της αγάπης και της συνεργασίας μας σε ό,τι περάσαμε αυτή τη χρονιά. Θυμάμαι όταν έπεσα λίγο (σ.σ. στην απόδοση), με άφησε εκτός ομάδας για να μου δείξει πως χωρίς να δουλέψεις δεν παίρνεις τίποτα. Τώρα, θα ευχαριστηθώ το κύπελλο και θα το πάμε στους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να είναι εδώ αλλά τους νιώθαμε κοντά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ