Συντριβή για Σεντ Γκάλεν, 6-2 από την Χάιντενχαϊμ

Συντριβή για Σεντ Γκάλεν, 6-2 από την Χάιντενχαϊμ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό του Europa League διασύρθηκε σε φιλικό από την γερμανική ομάδα.

Κάκιστη εικόνα και βαριά ήττα (6-2) για την Σεντ Γκάλεν στην Γερμανία. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό του Europa League αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Χάιντενχαϊμ, 18 μέρες πριν τον αγώνα με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Οι Ελβετοί ηττήθηκαν με 6-2 και προβλημάτισαν αρκετά στο φιλικό με τους Γερμανούς. Τα αμυντικά προβλήματα της Σεντ Γκάλεν ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να έρθει ο… διασυρμός από τον σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε στο 16′, όταν ο  Σίμερ σέντραρε για τον Κερτσμπάουερ και αυτός έκανε το 1-0 από κοντά. Στο 32′ , η μπάλα έφτασε στον Μορ ο οποίος έγραψε το 2-0. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο γκολ των Γερμανών με τον Κερτσμπάουερ να πλασάρει τον Ζίγκι. Στο 43′ ο Σίμερ πέτυχε το 4-0, με την ελβετική ομάδα να μειώνει στο επόμενο λεπτό με αυτογκόλ του Μάινκα.

Οι Γερμανοί έκαναν ότι ήθελαν στο ματς και στο 75′ έκαναν το 5-1 με τον Λάιπερτζ, που βρέθηκε αμαρκάριστος μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League μείωσε με τον Καμπέρι στο 83ο λεπτό, αλλά στο 90′ δέχθηκε έκτο γκολ με σκόρερ τον Σμιντ.

Η Σεντ Γκάλεν ξεκίνησε την φιλική αναμέτρηση με τους: Ζίγκι, Κρέουτσι, Λετάρντ, Ατζέτι, Σολιμάντο, Γκέρτλερ, Στίλχαρτ, Στάουμπλι, Τραορέ, Ριμπέιρο και Ντουά.

Για τους Ελβετούς, αγωνίστηκαν επίσης οι: Βατκόβιακ, Νούχου, Χέουλε, Καμπρέρι, Γιάκοβις και Κάμπος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ