Κοστίσιν : «Πρέπει να προσέξουμε τον Γκάμα, πιστεύω στην πρόκριση»

Κοστίσιν : «Πρέπει να προσέξουμε τον Γκάμα, πιστεύω στην πρόκριση»

Ο προπονητής της Κόλος Κοβαλίβκα αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/09) κόντρα στον Άρη, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για την πρόκριση.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη (17/09). Ο ελληνικός σύλλογος προέρχεται από νίκη επί της Λαμίας (3-1) όπως και η αντίπαλός του, η οποία επικράτησε με 4-0 της Λβιβ.

Για το παιχνίδι μίλησε στο «meta-ratings.com.ua», ο προπονητής των Ουκρανών, Ρουσλάν Κοστίσιν. Όπως τόνισε, θεωρεί τον Μπρούνο Γκάμα ως τον βασικό κίνδυνο της ελληνικής ομάδας ενώ έδειξε την αισιοδοξία του για την πρόκριση. Αναλυτικά είπε:

«Μαζί με τους συνεργάτες μου συγκεντρώσαμε αρκετά στοιχεία για τον Άρη και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Είδα βίντεο από τα τελευταία δύο παιχνίδια του Άρη, το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε αλλά και τον αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος με τη Λαμία».

Μου άρεσε ο αντίπαλός μας. Είναι μια τεχνική ομάδα, έχει ικανότητα όταν έχει την κατοχή της μπάλας και πολύ μεγάλη θέληση. Στον αγώνα με τη Λαμία, έως 70ο λεπτό ήταν κατώτερος, αλλά κατάφερε να πιέσει τον εαυτό του, να ανεβάσει ρυθμό και να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος Μπρούνο Γκάμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και θα πρέπει να είμαστε τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα έλεγα ότι στην αρχική ενδεκάδα του Άρη ήταν δέκα πολύπειροι παίκτες και από την άλλη πλευρά εμείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Ο Άρης είναι μια ομάδα με αδύνατα σημεία κι εφόσον ακολουθήσουμε τις οδηγίες πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσουμε τους φίλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ