ΑΕΚ : Έτοιμος για Σεντ Γκάλεν ο Κρίστιτσιτς, προπονήθηκε και ο Σάκχοφ

ΑΕΚ : Έτοιμος για Σεντ Γκάλεν ο Κρίστιτσιτς, προπονήθηκε και ο Σάκχοφ

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ, με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς και να παίρνει το πράσινο φως για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν. Παρών στην προπόνηση και ο Γεβγέν Σάκχοφ, ετοιμάζονται και οι Ενομπακάρε Λιβάι Γκαρσία.

Ευχάριστα νέα στις τάξεις της ΑΕΚ εν όψει της μεγάλης ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Σεντ Γκάλεν, η οποία θα κρίνει και το εισιτήριο για τα play offs του Europa League. Ο Μάσιμο Καρέρα έμαθε πως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και θα τον έχει κανονικά στη διάθεση του για το ματς της Ελβετίας.

Ο Σέρβος μέσος προφυλάχτηκε και δεν αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό, καθώς είχε γίνει η αντίστοιχη συνεννόηση του ποδοσφαιριστή, με τον προπονητή και όλο το ιατρικό επιτελείο. Ο Κρίστιτσις έχει επιστρέψει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και αναμένεται να δώσει το παρών στο ματς της Πέμπτης.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο νέος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Γεβγέν Σάκχοφ, κάνοντας την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Παράλληλα ο Ενομπακάρε φέρεται να ετοιμάζεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από αύριο, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία ακολουθεί ένα ανάμεικτο πρόγραμμα αυτές τις μέρες και θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για το πότε θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ