Απόφαση με νόημα από ΑΕΚ για την τηλεοπτική κάλυψη του ματς της Πέμπτης

Απόφαση με νόημα από ΑΕΚ για την τηλεοπτική κάλυψη του ματς της Πέμπτης

Στην Cosmote επέλεξε να «δώσει» τα δικαιώματα της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα με την Σεντ Γκάλεν η Ένωση, στέλνοντας έτσι ένα «μήνυμα» στη Nova

Η Cosmote θα μεταδώσει τελικώς το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σεντ Γκάλεν την Πέμπτη, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για μια απόφαση της ΑΕΚ που έχει τη σημασία της και μπόλικο παρασκήνιο. Να ξεκαθαρίσουμ αρχικά πως από τη στιγμή που μιλάμε για μονό παιχνίδι, ήταν αποκλειστικά στο χέρι της Ένωση το ποιο κανάλι θα το μεταδώσει.

Αν υπήρχαν δηλαδή διπλοί αγώνες τότε δεδομένα το εντός έδρας ματς θα το μετέδιδε η Nova. Παρότι η Nova εξέφρασε την επιθυμία να μεταδώσει και το ματς με την Σεντ Γκάλεν, στην Ένωση επέλεξαν την Cosmote. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποτελεί «μήνυμα» προς τη Novα.

Γενικώς στην ΑΕΚ έχουν μια έντονη δυσαρέσκεια με τη Nova, λόγω κάποιων κινήσεων που έχουν παρατηρηθεί και σχετίζονται με το φετινό τηλεοπτικό τοπίο. Η ΑΕΚ… παρακολουθεί τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις προτάσεις που έχει κάνει η NOVA, τα συμβόλαιο που προσφέρει σε ομάδες και πολλά άλλα. Και φαίνεται πως όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια δυσαρέσκεια στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων, που εκφράστηκε μέσω της συμφωνίας με την Cosmote για την μετάδοση του αγώνα της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ