Παιχνίδι δίχως αύριο για την ΑΕΚ στην Ελβετία

Παιχνίδι δίχως αύριο για την ΑΕΚ στην Ελβετία

Η Ένωση ψάχνει την πρόκριση απέναντι στη Σεντ Γκάλεν στον γ’ προκριματικό του Europa League.

Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στις διοργανώσεις της UEFA, η ΑΕΚ, αρχίζει σήμερα (21:30) τις υποχρεώσεις της. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το παιχνίδι δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία, αφού είναι νοκ άουτ και εάν ηττηθεί, η ΑΕΚ θα περιοριστεί στα εγχώρια… Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη στα Play Off με τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα δοκίμασε αρκετά σχήματα στις προπονήσεις, αλλά δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Το επικρατέστερο ενδεχόμενο για τα σχέδια του του Ιταλού είναι το 3-5-2, επειδή το θεωρεί πιο ασφαλές στην παρούσα φάση.

Ο Τσιντώντας θα αρχίσει στην εστία, οι Χνιντ, Τσιγκρίνσι και Σβάρνας θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ, ο Μπακάκης θα παίξει δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα αριστερός μπακ-χαφ, οι Σιμόες και Κρίστιτσιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Μάνταλος θα είναι το «δεκάρι», ενώ οι Ολιβέιρα και Λιβάγια θα αρχίσουν στην επίθεση.

Για τη Σεντ Γκάλεν, ο Πέτερ Τσάιντλερ φέρεται να προτιμά το σύστημα 4-4-1-1. Βασικοί αναμένεται να αγωνιστούν οι Ζίγκι – Κράουχι, Στεργίου Φάζλιγι, Μουχεΐμ – Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ – Ριμπέιρο – Γκιγμενό, Ντουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ