Ολιβέιρα : «Θα δώσουμε τα πάντα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ» (vid)

Ολιβέιρα : «Θα δώσουμε τα πάντα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ» (vid)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε η ΑΕΚ κυρίως λόγω αγωνιστικού χώρου κόντρα στη Σεντ Γκάλεν και έδωσε το σύνθημα ενόψει Βόλφσμπουργκ.

Την πρόκριση κρατάει ο Νέλσον Ολιβέιρα από το ματς κόντρα στη Σεντ Γκάλεν και στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ την άλλη εβδομάδα για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση παρά τις δυσκολίες: «Ήταν ένα δύσκολο ματς και ρόλο του αγωνιστικού χώρου. Η Σεντ Γκάλεν είναι συνηθισμένη να παίζει σε αυτές τις συνθήκες, το οποίο βέβαια δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Το γήπεδο ήταν βαρύ αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για το αν οι παίκτες της ΑΕΚ άργησαν να συνηθίσουν το γήπεδο: «Στα πρώτα 30 λεπτά δεν ήταν μόνο ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και ο αντίπαλος που μπήκε πιο δυνατά. Αλλά από εκεί και μετά σταθήκαμε καλύτερα. Μας έλειπε και λίγο περισσότερη δύναμη. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους ελεύθερους χώρους, αλλά δεν το κάναμε. Είναι λογικό, είμαστε στην αρχή ακόμα, αλλά το σημαντικό σήμερα ήταν η πρόκριση, όχι το να παίξεις καλά».

Για το πέναλτι που δεν είχε πάρει πέρυσι στην Τραπεζούντα και το πέναλτι που πήρε σήμερα: «Αν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο φάσεις, τότε ήταν ένα θέμα δευτερολέπτων γιατί και να έπεφτα ίσως να μην δινόταν. Σήμερα ήταν διαφορετική φάση, ήταν ξεκάθαρο πως μου έγινε πέναλτι».

Για την αναμέτρηση στα πλέι οφ με τη Βόλφσμπουργκ: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι είναι δυνατός αντίπαλος, μια δυνατή ομάδα από τις καλύτερες στη Γερμανία. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ