Καρέρα : «Ήταν σκληρό παιχνίδι, να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη»

Καρέρα : «Ήταν σκληρό παιχνίδι, να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη»

Όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στην Ελβετία.

Η ΑΕΚ πέρασε το πρώτο… εμπόδιο για τους ομίλους του Europa League, με την Ένωση να νικάει (0-1) την Σεντ Γκάλεν στο Κίμπουν Παρκ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της Cosmote tv και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Παράλληλα, ο Ιταλός κόουτς στάθηκε και στο τι πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.

«Το περιμέναμε έτσι το παιχνίδι. Ηταν σκληρό, δύσκολο συν τη βροχή. Ηταν ένα ματς που προσπαθήσαμε να μπούμε κάπως καθυστερημένα στο παιχνίδι. Να δώσουμε τη δική μας νότα και αισθητική. Το αργήσαμε. Στο 35’ είχαμε την πρώτη μας ευκαιρία. Είδα καλά πράγματα, ότι το παλέψαμε, ότι θέλαμε τη νίκη».

Για τα πράγματα που μπορεί να βελτιώσει η ΑΕΚ και τι κρατάει;

«Μου άρεσε πάρα πολύ και πρέπει να το κρατήσουμε είναι αυτή την αγωνιστική κακία. Πρέπει να συνεχίσουμε το έχουμε αυτό το στοιχείο. Να κυνηγάμε μπάλες παντού. Κυρίως πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη. Να κυκλοφορούμε τη μπάλα πιο γρήγορα. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι. Όταν δε το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι».

Για τη Βόλφσμπουργκ;

«Περιμένω να δω πρώτα το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή».

Αν περιμένει μεταγραφές μέχρι τις 5 Οκτωβρίου;

«Ο σύλλογος γνωρίζει τι πρέπει και που πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια κίνηση θα δούμε. Αλλιώς θα μείνουμε ως είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ