Σβάρνας : «Υπέρβαση με τη Βόλφσμπουργκ»

Σβάρνας : «Υπέρβαση με τη Βόλφσμπουργκ»

Για την πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν μίλησε ο Στράτος Σβάρνας που αναφέρθηκε τόσο στην επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ, την Βόλφσμπουργκ αλλά και στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως ο Νέλσον Ολιβέιρα έτσι και ο Στράτος Σβάρνας στάθηκε στην πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν και όχι στην εμφάνιση στρέφοντας την προσοχή του πλέον στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ για το οποίο όπως τόνισε θα χρειαστεί υπέρβαση από την ΑΕΚ για να προκριθεί.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Το ξέραμε από την αρχή, ότι θα πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Αυτό που λέγαμε και στα αποδυτήρια είναι ότι αυτό που θα μετρήσει είναι η πρόκριση. Το καταφέραμε. Δυσκολευτήκαμε, είχαμε τις στιγμές μας κι εμείς, πετύχαμε το γκολ και προκριθήκαμε».

Για το κακό ξεκίνημα:

«Αιφνιδιαστήκαμε. Το περιμέναμε ότι θα πιέσουν, αλλά όχι το πόσο πολύ. Μετά ισορροπήσαμε. Στη συνέχεια το διαχειριστήκαμε».

Για τη Βόλσφμπουργκ:

«Αν θες να παίξεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση. Πρέπει να την κάνουμε κι εμείς την υπέρβαση για να μπει η ΑΕΚ στους ομίλους όπου βρίσκεται».

Για το νέο του συμβόλαιο:

«Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και το παιχνίδι μου. Ήρθε το νέο συμβόλαιο, είναι μια επιβράβευση. Αλλά δεν σημαίνει κάτι. Συνεχίζω τη δουλειά και να βελτιώνομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ