Καρέρα : «Υποφέραμε αλλά πήραμε την νίκη» (vid)

Καρέρα : «Υποφέραμε αλλά πήραμε την νίκη» (vid)

Στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τη Σεντ Γκάλεν ο Μάσιμο Καρέρα παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ υπέφερε κόντρα στους Ελβετούς αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι η νίκη.

Ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Σεντ Γκάλεν εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ενώ σχολίασε και την εμφάνιση των Τσιντώτα και Βασιλαντωνόπουλου που ξεχώρισαν για ακόμη ένα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο, όχι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αλλά εξαιτίας της Σεντ Γκάλεν. Πρέσαραν πολύ, υποφέραμε αρκετά, κάναμε πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι».

Για το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ απάντησε: «Δεν μιλάω ποτέ τη διαιτησία. Ο διαιτητής παίρνει τις αποφάσεις είτε σωστές είτε λανθασμένες. Δεν μιλάω ποτέ για τις αποφάσεις τους. Κοιτάω μόνο το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών μου».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Τσιντώτα: «Ο Βασιλαντωνόπουλος ανήκει στην ΑΕΚ. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του, τα πηγαίνει πολύ καλά και θα χρησιμοποιείται. Για τον Τσιντώτα, είναι σημαντικό να κάνει επεμβάσεις, να δίνει σιγουριά και αποτελεί τύχη που βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ