Πρόεδρος Ρίο Άβε : «Ο Ρέις θα μείνει αν δεν έρθει η πρόταση που θέλουμε»

Πρόεδρος Ρίο Άβε : «Ο Ρέις θα μείνει αν δεν έρθει η πρόταση που θέλουμε»

Ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, για τον οποίο έχει κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος μίλησε για τον Ματέους Ρέις και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Ο Ρέις είναι ο παίκτης που θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας τόνισε πως ο Βραζιλιάνος θα μείνει στον σύλλογο αν δεν καλυφθεί οικονομικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα αποτελέσματα της Ρίο Άβε τραβούν τα φώτα πάνω σε παίκτες μας, τους οποίους παρακολουθούν μεγάλες ομάδες. Κι εμείς θα πρέπει να εξαργυρώσουμε την αξία των περιουσιακών μας στοιχείων για να έχουμε ισορροπημένο μπάτζετ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ματέους Ρέις είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Αν έρθει κάποια πρόταση που θα την κρίνουμε συμφέρουσα για την αξία του θα τον παραχωρήσουμε, ειδάλλως θα μείνει στη Ρίο Άβε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ