Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης στο Κύπελλο ορίστηκε με Βόλφσμπουργκ

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης στο Κύπελλο ορίστηκε με Βόλφσμπουργκ

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας που είχε σφυρίξει το επεισοδιακό ΑΕΚ-Άρης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Ένωσης με τη Βόλφσμπουργκ για τα play off του Europa League.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα play off του Europa League και προχώρησε σε έναν ορισμό έκπληξη στο ματς της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε τον Αρτούρ Σοάρες Ντίας ο οποίος είχε διευθύνει το επεισοδιακό ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στις 4 Μαρτίου.

Τότε η Ένωση είχε επικρατήσει με 2-1 των κίτρινων, όμως είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του και ειδικότερα από το πέναλτι που είχε καταλογίσει υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο επεισοδιακό εκείνο παιχνίδι μάλιστα είχε συμβεί και το απίστευτο «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως είχε γράψει ο παρατηρητής στο φύλλο αγώνα.

Ο παρατηρητής είχε καταγράψει πως έγινε φραστική επίθεση και κάποιος που ισχυριζόταν ότι ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ έπιασε τον βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτος βοηθός του Ντίας θα είναι την Πέμπτη ο Ρουί Ταβάρες και 4ος ο Ζοάο Πινχέιρο, ενώ μαζί του επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και ο ένας βοηθός του που ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πάουλο Σοάρες.

Αναλυτικά όσα είχα αναφέρει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. ‘Κανένα πέναλτι’, ‘Γιατί πέναλτι;’, ‘Γ……..ε όλοι’, ‘Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ’, μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε ‘Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι’. Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε ‘Άντε γ……, κανένα πέναλτι’».

«Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια. Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στο χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ