Σβάρνας : «Χρωστάμε μια χαρά στον κόσμο – Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Σβάρνας : «Χρωστάμε μια χαρά στον κόσμο – Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, με τον Στράτο Σβάρνα να δίνει το σύνθημα.

Το αυριανό ματς της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ είναι σημαντικό για αρκετούς λόγους, με τον Στράτο Σβάρνα να τονίζει στη συνέντευξη τύπου πως οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες… χρωστάνε μια χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Ο αμυντικός της Ένωσης μίλησε για την αυριανή (1/10) μάχη με τους «Λύκους», δίνοντας το σύνθημα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο 22χρονος στόπερ δήλωσε πως άπαντες θα καταθέσουν και την… ψυχή τους στο γήπεδο, ενώ υπογράμμισε τη συγκέντρωση που θα πρέπει να υπάρχει σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

«Χρωστάμε μια χαρά στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας. Και με τον χαμένο τελικό, αλλά και πέρσι που δεν περάσαμε στους ομίλους θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Σε 90 λεπτά μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι 100% συγκεντρωμένος και ο καθένας μας ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για την πρόκριση».

«Όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη. Η Βόλφσμπουργκ έχει την ποιότητα να τιμωρήσει κάθε λάθος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε. Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο διεθνής άσος.

Για το μηδέν παθητικό στα τελευταία ματς είπε: «Όταν κρατάμε το μηδέν ανεβαίνει και η ψυχολογία εμάς, των αμυντικών. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και αύριο. Όμως δεν είναι θέμα μόνο της άμυνας, όλη η ομάδα πρέπει να παλέψει και να αμυνθεί».

Για το κίνητρο των παικτών: «Όλοι μας θέλουμε να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League. Θα είναι κάτι πολύ θετικό για μας, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά και για την ομάδα και για τη χώρα μας. Το συζητάμε στην ομάδα, το περιμένουμε πώς και πώς και θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ