Εξελίξεις με τον Ρέις μετά το Ρίο Άβε – Μίλαν

Εξελίξεις με τον Ρέις μετά το Ρίο Άβε – Μίλαν

Όλοι στην πορτογαλική ομάδα επικεντρώνονται στο σημερινό παιχνίδι για τα Play Off του Europa League και θα ασχοληθούν την Παρασκευή με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Η άρνηση του Ματέους Ρέις να παίξει στο παιχνίδι της Ρίβο Άβε με τη Βιτόρια Γκιμαράες την Κυριακή, τον έθεσε εκτός και από το σημερινό παιχνίδι με τη Μίλαν, για τα προκριματικά του Europa League. Η στάση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ δεν πέρασε ασχολίαστη και από άλλα μέλη της ομάδας, εκτός από τον πρόεδρο Αντόνιο Κάμπος.

Ο συμπαίκτης του Ρέις, Μπρούνο Μορέιρα, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε ότι «δεν επηρέασε τη συγκέντρωση μας. Είναι ένα πειθαρχικό ζήτημα που το χειρίζεται η διοίκηση και δεν μας αφορά».

Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση του βοηθού προπονητή, Αουγκούστο Γκάμα. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι «σε αυτή την υπόθεση, ο πρόεδρος έχει πει όσα έπρεπε να πει. Είναι μία συμπεριφορά που τη διαχειριζόμαστε εσωτερικά. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο».

Πάντως, τα βραδινά (30/9) πορτογαλικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι την Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις στη διαπραγμάτευση της Ρίο Άβε και του Ολυμπιακού, επειδή την Πέμπτη έχουν «παγώσει» τα πάντα εξαιτίας του παιχνιδιού με τη Μίλαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ