Η ΑΕΚ σόκαρε την Ευρώπη! (pics)

Η ΑΕΚ σόκαρε την Ευρώπη! (pics)

Με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο... εκατό, η Ένωση προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Δείτε τι γράφουν τα ξένα Μέσα.

Με τον πιο… τρελό τρόπο, η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League!

Η Ένωση με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στις καθυστερήσεις του αγώνα, απέκλεισε την Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

O Σιμόες ήταν αυτός που κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να είναι ο από μηχανής Θεός για την Ένωση, σημειώνοντας το γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε μια μεγάλη πρόκριση, που τονώνει τα ταμεία της ομάδας. Ο Δικέφαλος έκοψε τον… δρόμο των Λύκων, με τα ξένα Μέσα να ασχολούνται με τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.

Μάλιστα, η γερμανική Kicker έχει πρώτο θέμα την νίκη- πρόκριση της ΑΕΚ επί της Βόλφσμπουργκ, έχοντας ως  τίτλο: «Χτύπημα στον λαιμό στις καθυστερήσεις και έξω η Βόλφσμπουργκ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ