Γλίτωσε ιστορικό κάζο η Μίλαν (1-1 κ.α. 2-2 παρ. 8-9 πεν.) (vid)

Γλίτωσε ιστορικό κάζο η Μίλαν (1-1 κ.α. 2-2 παρ. 8-9 πεν.) (vid)

Μετά από το 1-1 της κανονικής διάρκειας (Σαλεμάκερς 51/Ζεράλδες 72') και το 2-2 της παράτασης (Ζέλσον 91'/Τσαλχάνογλου 120+2'), η Μίλαν απέκλεισε την Ρίο Άβε στα πέναλτι (8-9) και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Παραλίγο σοκ για τη Μίλαν, η οποία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League λυγίζοντας την Ρίο Άβε στα πέναλτι (8-9). 1-1 ήταν το σκορ στην κανονική διάρκεια, 2-2 στην παράταση.

Μετά από ένα πρώτο μέρος που δεν είχε καμία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, οι «ροσονέρι» πήραν το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Σαλεμάκερς στο 51ο λεπτό.

Οι Πορτογάλοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 72ο λεπτό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Φρανσίσκο Ζεράλδες, με φοβερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντοναρούμα, κάνοντας το 1-1.

Η Μίλαν δεν βρήκε την απάντηση, κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, η Ρίο Άβε βρήκε τη λύση χάρη στο γκολ του Ζέλσον στο 91ο λεπτό, κάνοντας το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το τέλος και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τσαλχάνογλου στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι και έστειλε το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα».

Μετά από μια απίστευτη διαδικασία με συνολικά 24 πέναλτι, η Μίλαν λύγισε τους Πορτογάλους και πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση με το δραματικό 9-8.

Ρίο Άβε: Κίεσεκ, Πίντο, Σάντος, Μόντε, Μπορέτσκοβιτς, Ταραντίνι (86’ Ζαμπόρ), Αουγκούστο, Λόπες (66’ Ζεράλδες), Μορέιρα (86’ Ζέλσον), Μανέ (105’ Γκαμπριελζίνιο), Πιαζόν.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ερνάντεζ, Σαλεμάχερ (95’ Κολόμπο), Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο (46’ Ντίαζ), Κεσιέ (105’ Τονάλι), Μπενασέ, Γκαμπιά, Μαλντίνι (67’ Λεάο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ