Καρέρα : «Είμαι ευτυχισμένος»

Καρέρα : «Είμαι ευτυχισμένος»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μάσιμο Καρέρα μετά την επική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Βόλφσμπουργκ στους ομίλους του Europa League.

«Τρελαμένος» ήταν ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ευτυχισμένος ενώ δεν θέλησε να σταθεί σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα.

Αναλυτικά:

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί πετύχαμε αυτό που θέλαμε, τα καταφέραμε και κάναμε αυτό που ήθελε και το κλαμπ. Είμαι ευχαριστημένος και από την προσπάθεια των παικτών που τα έδωσαν όλα. Έχω παίξει πολλούς αγώνες, έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα, αφού καταφέραμε να γυρίσουμε αυτό το ματς, μετά το χαμένο πέναλτι και το γκολ που δεχθήκαμε. Η ομάδα ήξερε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Η Βόλφσμπουργκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε πως θα υποφέραμε, αλλά τα καταφέραμε».

Για το τι είπε στους Λιβάγια και Καρίμ: «Του είπα να ετοιμαστεί και να μπει και να αλλάξει τον αγώνα. Ήταν ευτυχισμένος όπως είναι λογικό, έδωσε την πρόκριση. Το σημαντικό είναι όμως η ομάδα δεν θέλω να σταθώ σε έναν παίκτη, σημαντικό είναι που τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ