Σιμόες : «Μας αρέσουν τα τρελά ματς, αφιερωμένη στον κόσμο η πρόκριση»

Σιμόες : «Μας αρέσουν τα τρελά ματς, αφιερωμένη στον κόσμο η πρόκριση»

Όσα δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες μετά την πρόκριση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Europa League, με την Ένωση να αποκλείει την Βόλφσμπουργκ.

Ο Αντρέ Σιμόες σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Πορτογάλο να δηλώνει χαρούμενος για την πρόκριση και να την αφιερώνει στον κόσμο της ομάδας.

Τα συναισθήματά του; «Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ειμαι χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε και πήρε την πρόκριση. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Το πιο σημαντικό ματς ήταν αυτό. Θέλαμε να βάλουμε ξανά την ΑΕΚ στους ομίλους. Στην ομάδα… αρέσουν αυτά τα… τρελά παιχνίδια. Παρά το ότι βρεθήκαμε στο 0-1, ξέραμε και νιώθαμε ότι θα το γυρίσουμε».

Για το γκολ της Βόλφσμπουργκ και τις φωνές του στους συμπαίκτες του; «Είναι το χρονικό σημείο στο ημίχρονο που πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μη δεχθείς γκολ. Εβλεπα ότι ήθελε λίγα δευτερόλεπτα επρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα. Στα αποδυτήρια πιστεύαμε ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι. Χάθηκε ένα πέναλτι και δεν έχει σημασία ποιος το έχασε. Ολοι μαζί πιστεύαμε ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Μάνταλο; «Ο Πέτρος είναι ο πλέον σημαντικός ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Είναι τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Ο Πέτρος, μπορεί ο κόσμος να μη το καταλαβαίνει, αλλά είναι άρεικτα συνδεδεμένος με την ΑΕΚ. Τον είδαμε στεναχωρημένο. Ολοι του είπαμε να μη στεναχωριέται και πως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο μπορεί να χάσει ένα πέναλτι. Δείξαμε χαρακτήρα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το μόνο που έλειπε απόψε ήταν ο κόσμος. Για να είμαστε 100% πλήρεις, θέλαμε να το πανηγυρίσουμε μαζί του. Ο Πέτρος είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Τον είδαμε στεναχωρημένο μετά το πέναλτι και στο τέλος πήγαμε κοντά του».

Για τον κόσμο, την απουσία του και το «όλε» στο τέλος μπροστά στις άδειες εξέδρες; «Αυτό το «όλε» ήταν για να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο. Θέλω να ξέρει ο κόσμος πως λαμβάνουμε τα μηνύματά του, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Δεν υπήρχε καλύτερο από εμάς από το να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη – πρόκριση».

Για το γκολ του; «Δεν σκέφτηκα τίποτα. Είδα τη μπάλα, σούταρα. Ο,τι κι αν κάνεις αν η μπάλα δε θέλει να μπει δεν μπαίνει. Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή: πρέπει να πιστεύεις» Αν αυτό το γκολ ήταν το πιο σημαντικό ή το ωραιότερο; «Απόψε είναι το πιο σημαντικό και το πιο όμορφο. Ίσως σε ένα μήνα να βάλω καλύτερο…»

Ο στόχος στους ομίλους; «Ο στόχος της ομάδας είναι το επόμενο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο. Θα δούμε με ποιος θα κληρωθούμε. Χωρίς πλάκα πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Ποια ομάδα θέλει να είναι μία από τις τέσσερις στον όμιλο; «Για μένα που είμαι Πορτογάλος θα ήθελα να παίξουμε ξανά κόντρα στη Μπενφίκα. Το σκέφτομαι σαν Πορτογάλος για να τα πάμε καλύτερα, απ’ όταν παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ