Χαμός έξω από το ΟΑΚΑ από οπαδούς της ΑΕΚ (pics+vids)

Χαμός έξω από το ΟΑΚΑ από οπαδούς της ΑΕΚ (pics+vids)

Πανικός επικράτησε έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν με τους παίκτες την πρόκριση της ομάδας.

Πραγματικός χαμός έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο! Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, με οπαδούς της Ένωσης να σπεύδουν στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία.

Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του Αρτούρ Ντίας, πολυάριθμοι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο για να γιορτάσουν την πρόκριση της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα στους ομίλους του Europa League.

Οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει… πανικός. Οι οπαδοί της Ένωσης γιόρτασαν έξαλλα την πρόκριση, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα.

Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα χάρηκαν πολύ με την αποθέωση που γνώρισαν από τον κόσμο του Δικεφάλου, ενώ κάποιοι εξ αυτών δώρισαν και κάποιες φανέλες στους φιλάθλους.

Πρωταγωνιστές στο… πάρτι που στήθηκε έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν οι Μάσιμο Καρέρα, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Πέτρος Μάνταλος και Μάρκο Λιβάγια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως οι «κιτρινόμαυροι» σήκωσαν στα χέρια τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να βουρκώνει.

Δείτε βίντεο του «10» με τους πανηγυρισμούς παικτών και οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ