Τσιντώτας : «Οδηγός μας η χρονιά του πρωταθλήματος»

Τσιντώτας : «Οδηγός μας η χρονιά του πρωταθλήματος»

Η σεζόν 2017-18 πρέπει να είναι ο οδηγός της ΑΕΚ για φέτος σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Πώς σχολίασε την κλήρωση του ομίλου.

Λίγα λεπτά μετά την κλήρωση της ΑΕΚ για τον όμιλο του Europa League, o Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως οδηγός για την Ενωση φέτος θα πρέπει να είναι η πρωταθληματική σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όσον αφορά τις ομάδες, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η σειρά των αγώνων. Η τέταρτη ομάδα είναι αδύναμη σε εισαγωγικά αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Η Λέστερ παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα υπάρχει πίεση προφανώς».

«Οδηγός μας για τη φετινή σεζόν πρέπει να είναι η χρονιά του πρωταθλήματος. Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνουν ρυθμό και μπορεί η ομάδα να δεθεί καλύτερα».

Για το ότι είναι βασικός: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ. Εισπράττω εμπιστοσύνη και μπορώ να αποδίδω καλύτερα μέσα στο γήπεδο»

Για το ματς με την Βόλφσμπουργκ: «Φάγαμε το γκολ σε ένα πολύ κακό σημείο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να μην τα παρατήσουμε και να δώσουμε τα διπλά από αυτά που είχαμε δώσει. Στο 2ο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε βήματα μπροστά, πιέσαμε και φτιάξαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και τελικά πήραμε την πρόκριση»

Για το τι του είπε ο Σεραφείδης στο φινάλε του αγώνα: «Δεν θέλω να πω τι ειπώθηκε, τιμή μου που με περίμενε, μου είπε κάποια πράγματα και με αγκάλιασε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ