Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ (pic)

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ (pic)

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή τη λίστα της για τα παιχνίδια του Europa League και σε αυτή βρίσκονται κανονικά τόσο ο Τάνκοβιτς όσο και ο Νεντελτσεάρου. Εκτός ο Σιμάνσκι.

Γνωστή έκανε η ΑΕΚ τη λίστα της για τα ματς του Europa League και σε αυτή βρίσκονται κανονικά τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία παρά το γεγονός πως θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες λόγω θλάσης.

Στη λίστα βρίσκεται επίσης και ο Κώστας Γαλανόπουλος που μετά τη διακοπή για τις εθνικές θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι αλλά εκτός έμεινε ο Νταμιάν Σιμάνσκι που θα μπορεί να μπει στην ομάδα ίσως προς το τέλος του μήνα. Στη λίστα του Μάσιμο Καρέρα δεν βρίσκεται ούτε ο Παουλίνιο.

Αναλυτικά η λίστα: Τσιντώτας, Χατζηεμαννουήλ, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι δηλώθηκαν για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του UEFA…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ