Αλκαράθ : «Θα κάνουν ζημιές ΠΑΟΚ και Γρανάδα»

Αλκαράθ : «Θα κάνουν ζημιές ΠΑΟΚ και Γρανάδα»

Ο Ισπανός τεχνικός, Λούκας Αλκαράθ θεωρεί πως ΠΑΟΚ και Γρανάδα θα κάνουν πολλές ζημιές στον όμιλο για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο πρώην προπονητής του Άρη, αλλά και της Γρανάδα όπου θήτευσε τρεις φορές, Λούκας Αλκαράθ, μίλησε στην εφημερίδα «Live sport» για τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League και έδωσε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στον Δικέφαλο.

«Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο αυτόν. Γνωρίζουμε όλοι τις δυνατότητες και τη δυναμική της Αϊντχόβεν, αλλά τόσο η Γρανάδα όσο και ο ΠΑΟΚ είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν την πρόκριση. Η Γρανάδα μπορεί να είναι ομάδα χωρίς εμπειρίες, αλλά έχει τη δίψα και το κίνητρο να κάνει την υπέρβαση και στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι παρά το γεγονός ότι ήταν νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Έχω περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου στη χώρα. Έφτασε κοντά στο να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας σημαντικά ονόματα όπως η Μπεσίκτας και η Μπενφίκα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Θα πρέπει άπαντες να είναι σε εγρήγορση στον όμιλο και πιστεύω ότι θα δούμε ωραίες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Γρανάδα και ΠΑΟΚ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ