Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Ομόνοια

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Ομόνοια

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα για την παραμονή του αγώνα με την Ομόνοια για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Την Πέμπτη (22/10) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την Ομόνοια στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά γνωστοποίησε το πρόγραμμα για την παραμονή του αγώνα κόντρα στους Κύπριους.

Αναλυτικά:

«Το πρόγραμμα του Δικεφάλου για την παραμονή του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Την παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στις 14:30, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό διαπιστευμένων εκπροσώπων του Τύπου προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για τον ίδιο λόγο, η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά ΜΟΝΟ από το κανάλι μας στο YouTube. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας, με τα ίδια υγειονομικά μέτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 19:15, ενώ στις 20:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15’ θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ