Παουλίνιο : «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, θα γίνει καλό παιχνίδι»

Παουλίνιο : «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, θα γίνει καλό παιχνίδι»

Για την αυριανή (22/10) αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε ο φορ της Μπράγκα, Παουλίνιο, τονίζοντας πως η Ένωση είναι δυνατή ομάδα.

Με πολύ καλά λόγια για την ΑΕΚ, μίλησε ο Παουλίνιο στην συνέντευξη τύπου για τον αυριανό (22/10) αγώνα.

Η Μπράγκα υποδέχεται την Ένωση για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον 27χρονο φορ να τονίζει πως η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα, που διαθέτει παίκτες με τεχνική κατάρτιση.

Παράλληλα, ο άσος των Πορτογάλων εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως η Μπράγκα θα πραγματοποιήσει καλή πορεία στη διοργάνωση.

«Η ομάδα έχει φιλοδοξίες και καλή παράδοση στην Ευρώπη, αλλά το παρελθόν δεν μετρά. Έχουμε έναν διαφορετικό προπονητή, με άλλες ιδέες και πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στους ομίλους. Πρώτα από όλα, πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Η μεταγραφική περίοδος δεν περιόρισε ποτέ τη δουλειά μου και τη διάθεση να αγωνίζομαι στην Μπράγκα», τόνισε ο Πορτογάλος φορ στη συνέντευξη Τύπου.

Για την ΑΕΚ, ο 27χρονος άσος είπε: «Είναι μια δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν τεχνική κατάρτιση. Ξέρουμε τους κινδύνους που κρύβει ο αντίπαλός μας και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο, υπογράμμισε: «Το κοινό είναι η ουσία του παιχνιδιού και ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι κάνουν τη διαφορά. Ξέρουμε πως αν ο κόσμος σεβαστεί τις αποστάσεις μπορούμε να έχουμε ξανά κοινό στα στάδια. Ελπίζω να αποδείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε φιλάθλους, ακόμη και στο πρωτάθλημα».

Τέλος, δήλωσε: «Δεν έχω σκοράρει ακόμη φέτος, αλλά πιστεύω πως θα έρθει φυσιολογικά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και αυτό είναι πάντα στο μυαλό μου από την αρχή της καριέρας μου. Ο τρόπος που παίζουμε με βοηθά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ