Μουργκ : «Το παιχνίδι έμοιαζε με την ΑΕΚ, είμαστε απογοητευμένοι»

Μουργκ : «Το παιχνίδι έμοιαζε με την ΑΕΚ, είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Τόμας Μουργκ πέτυχε το γκολ ισοφάρισης του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ομόνοια (1-1) και δήλωσε πως υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League, καθώς ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Ομόνοια στην Τούμπα.

Ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος ισοφάρισε για τον Δικέφαλο στο 56ο λεπτό, δήλωσε μετά το ματς πως υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα που δεν έφτασε στη νίκη, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήμουν λίγο κουρασμένος, αλλά περισσότερο ήταν θέμα τακτικής του προπονητή η αλλαγή μου. Παίξαμε ένα κακό πρώτο μέρος, δεχτήκαμε εύκολο γκολ, ήμασταν στην περιοχή μας τρεις με έναν. Βρεθήκαμε πίσω, η Ομόνοια αμύνθηκε, ήταν ίδιο ματς με την ΑΕΚ. Ισοφαρίσαμε, αλλά είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε δεύτερο γκολ: «Δεν γνωρίζω. Ίσως οι τελικές πάσες δεν ήταν καλές. Είχαμε πολλά σουτ μακρινά. Λεπτομέρειες που κρίνουν το αν θα σκοράρεις ή όχι. Έληξε 1-1 το ματς, είμαστε απογοητευμένοι γιατί στο δεύτερο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα όπως έγινε και με την ΑΕΚ, σε δύο ματς είμαστε καλύτεροι αλλά πήραμε 2 βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ