Αουγκούστο : «Χαρούμενος που είμαι στο 100%»

Αουγκούστο : «Χαρούμενος που είμαι στο 100%»

Χαρούμενος για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά όχι για το αποτέλεσμα δήλωσε ο Ντάγκλας Αουγκούστο μετά την ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια.

Ικανοποιημένος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά όχι για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια (1-1) στη πρεμιέρα του Europa League, δήλωσε ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε επίσης για τον ρόλο που είχε στο σημερινό ματς, αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να είσαι εκτός δράσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους:

«Για εμένα και την οικογένεια μου είναι μια χαρούμενη στιγμή. Γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος για κάθε ποδοσφαιριστή και κανένας δεν θέλει να την περάσει. Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενος που είμαι στο 100% και μπορώ να αγωνιστώ».

Για το δεύτερο ημίχρονο:

«Αυτό που προσπάθησα να κάνω εγώ με την είσοδο μου στο παιχνίδι ήταν να δώσω καλύτερη ροή στο παιχνίδι μας. Όχι ότι στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί αλλά μας έλειψε η κάθετη πάσα και το γρήγορο παιχνίδι είναι κάτι που προσπάθησα να κάνω γιατί χάναμε από νωρίς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ