Ζεσούς για Νούνιες : «Θα ξεπεράσει την πώληση του Ζοάο Φέλιξ» (vid)

Ζεσούς για Νούνιες : «Θα ξεπεράσει την πώληση του Ζοάο Φέλιξ» (vid)

Ο προπονητής της Μπενφίκα αναφέρθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης κόντρα στη Λεχ Πόζναν, Ντάργουιν Νούνιες.

Η Μπενφίκα μπήκε με το «δεξί» στους ομίλους του Europa League καθώς νίκησε με 4-2 τη Λεχ Πόζναν. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ήταν ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, στο ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μάλιστα, αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του 21χρονου φορ με την φανέλα της Μπενφίκα, αφού μέχρι τώρα, μέτραγε πέντε ασίστ σε πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Να θυμίσουμε πως ο Ουρουγουανός άσος κόστισε στους «αετούς» το ποσό των 24 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Αλμερία.

Από την μεριά του, ο Ζόρζε Ζεσούς αναφέρθηκε στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Μάλιστα, τόνισε πως ο νεαρός έχει πολλά να μάθει δίπλα στον έμπειρο κόουτς.

Αναλυτικά είπε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί, είναι 21 ετών και υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζει ακόμη. Θα μάθει με εμένα και την Μπενφίκα. Ήταν η πιο ακριβή μας μεταγραφή κι όταν δεν θα υπάρχει η πανδημία, θα γίνει η πιο ακριβή πώληση. Θα γίνει παίκτης παγκόσμιου επιπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ