Στροφή σε Γρανάδα ο ΠΑΟΚ

Στροφή σε Γρανάδα ο ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα και στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να αποδράσουν με θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος δεν θα κάνει στροφή στο Ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά θα συνεχίσει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, αυτή τη φορά κόντρα στη Γρανάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα δύσκολο έργο με αντίπαλο την ισπανική ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δύο ομάδες στις πρεμιέρες τους είχαν αντίθετους βίους. Οι Ασπρόμαυροι απέναντι στην θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα του ομίλου, Ομόνοια στραβοπάτησαν, ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας κέρδισε την PSV Αϊντχόφεν και μάλιστα μέσα στην Ολλανδία.

Στο παιχνίδι με τη Γρανάδα ο Δικέφαλος καλείται να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα που από την περσινή χρονιά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά και με τις μεταγραφικές επενδύσεις που έκανε το φετινό καλοκαίρι. Αν, όμως, δεν τα καταφέρει στο παιχνίδι της Πέμπτης, τότε οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση που είναι ο στόχος της ομάδας θα αρχίσουν να μικραίνουν.

Μετά το ρεπό του Σαββάτου, ο Φερέιρα και οι παίκτες του θ’ αρχίσουν από το πρωί της Κυριακής την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Γρανάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει ξανά τον Ελ Καντουρί (θα είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Αϊντχόβεν), ενώ θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Σφιντέρσκι, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς με την Ομόνοια.

Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς ήταν η επανεμφάνιση μετά από 7 μήνες του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος χαφ συνέβαλε στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, ένας άλλος Βραζιλιάνος από σήμερα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Μετά τη φυγή του Λέο Μάτος για την Βραζιλία ο Ροντρίγκο Σοάρες θα είναι η βασική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα για την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ