Στο… στόμα του λύκου ο ΠΑΟΚ : Ρεκόρ κρουσμάτων Covid στην Γρανάδα

Στο… στόμα του λύκου ο ΠΑΟΚ : Ρεκόρ κρουσμάτων Covid στην Γρανάδα

Τις τελευταίες 24 ώρες ανιχνεύτηκαν 1.361 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Γρανάδα, όπου το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για το Europa League.

Ο κορωνοϊός «σαρώνει» την Ευρώπη, με τις κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου να παίρνουν σκληρά μέτρα, με στόχο την μείωση της διασποράς του Covid-19.

Η Ισπανία καθημερινά ανακοινώνει χιλιάδες νέα μολύνσεις, με την κατάσταση στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου να έχει ξεφύγει και τις Αρχές να ετοιμάζονται για νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Μία από τις πόλεις που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Covid-19 είναι η Γρανάδα. Εκεί που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (29/10), κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σήμερα, οι Αρχές στην Γρανάδα ανακοίνωσαν ότι τις τελευταίες 24 ώρες ανιχνεύτηκαν 1.361 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ανδαλουσίας μάλιστα, είναι τα περισσότερα κρούσματα σε μια ημέρα από την αρχή της πανδημίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 1.361 κρούσματα που κατέγραψε η Γρανάδα είναι σχεδόν τα μισά από όσα εντοπίστηκαν σε όλη την περιφέρεια της Ανδαλουσίας. Στην Γρανάδα έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα στην Ανδαλουσία έχουν τεθεί αυστηροί περιορισμοί. Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι χαοτική και οι Αρχές φοβούνται για κατάρρευση του συστήματος υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύουν οι Αρχές στην Ανδαλουσία, κάθε μέρα ο μέσος όρος εισαγωγών στα νοσοκομεία με συμπτώματα κορωνοϊού είναι 175 άτομα. Η έξαρση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους πολίτες της Γρανάδας, με τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά τη λήψη νέων μέτρων για την μείωση της διασποράς του Covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ θα «πετάξει» για την ισπανική πόλη το πρωί της Τετάρτης (28/10), ενώ το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ