ΑΕΚ : Ο Μπακάκης, ο Ινσούα και η τριάδα στην άμυνα

ΑΕΚ : Ο Μπακάκης, ο Ινσούα και η τριάδα στην άμυνα

Ο Μάσιμο Καρέρα σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο ματς με τη Λέστερ με 3-5-2 και τους Μπακάκη και Ινσούα στις πλευρές.

Η ΑΕΚ πήγε πολύ καλά με τετράδα στην άμυνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες την περασμένη Κυριακή, όμως φαίνεται ότι ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει Λέστερ δεν θα κρατήσει αυτό τον σχηματισμό.

Ο Ιταλός τεχνικός φοβάται όπως είναι λογικό περισσότερο την αγγλική ομάδα και προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 3-5-2 για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να βοηθήσει την τριάδα των Κρίστισιτς, Σάχοφ και Μάνταλου, να τους απελευθερώσει από έξτρα πίεση και τρεξίματα, για αυτό υπάρχει η σκέψη να επιλέξει τρία στόπερ και δυο μπακ-χαφ με πολλά τρεξίματα που θα βοηθήσουν και στην άμυνα αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ο Καρέρα θα επιλέξει ελλείψει του Τσιγκρίνσκι τους Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στην τριάδα, με τους Μπακάκη και Ινσούα να έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τη θέση στις δυο πλευρές. Από εκεί και πέρα στο επιθετικό κομμάτι ο Ανσαριφάρντ σίγουρα έχει περισσοτερες πιθανότητες από τον Ολιβέιρα, ενώ είναι πιθανό ο παρτενέρ του να είναι ο Λιβάγια, εφόσον προτιμηθεί το 3-5-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ