Καρέρα για Λέστερ: «Η μπάλα είναι στρογγυλή, πρέπει να έχουμε πνεύμα αυτοθυσίας»

Καρέρα για Λέστερ: «Η μπάλα είναι στρογγυλή, πρέπει να έχουμε πνεύμα αυτοθυσίας»

Ο Μάσιμο Καρέρα παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Λέστερ, αλλά δήλωσε πως η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα μπορούν να συμβούν.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Λέστερ, ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε στις δυνατότητες της αγγλικής ομάδας, ενώ στάθηκε στο πνεύμα αυτοθυσίας που πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές του. Είπε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν τις στιγμές και δε θέλησε να αποκαλύψει τι θα πει στους παίκτες του, ούτε φυσικά και τα πλάνα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ:

«Θα πρέπει σε τέτοια ματς να μετατρέψεις τις λίγες ευκαιρίες που θα έχεις σε γκολ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε πνεύμα αυτοθυσίας, γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ ατομική ποιότητα, με ιδιαίτερα στοιχεία όπως η ταχύτητα, αλλά και πολύ καλό σύνολο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε καλά ποιες είναι οι δυνατότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας και πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου, η μπάλα είναι στρογγυλή και ενδεχομένως να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε στο τέλος».

Για το τι θα πει στα αποδυτήρια: «Δεν μπορώ να σας πω. Θα πω στους παίκτες αυτό που θα αισθανθώ εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι γραμμένο από πριν. Θα είναι λόγια που θα νιώσω εκείνη την ώρα, μέσα από την καρδιά μου».

Για την απουσία του κόσμου: «Χωρίς φιλάθλους το ποδόσφαιρο χάνει μέρος από την ουσία του. Θα πρέπει όμως να προσαρμοστούμε σε αυτό. Η απουσία τους αυξάνει το βαθμό δυσκολίας, ίσως θα πρέπει να βρουν οι παίκτες από μέσα τους αυτή την έξτρα δύναμη».

Για το αν έχει αποφασίσει για πρόσωπα και σχήμα: «Έχω αποφασίσει επί της ουσίας. Έχω κάποια πράγματα που θα οριστικοποιηθούν μετά την τελευταία προπόνηση».

Για το αν η Λέστερ είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας: «Η Λέστερ είναι μια εξαιρετική ομάδα, έχει αποδείξει πως κάνει πάντα το παιχνίδι της και δείχνει ικανή να το κάνει όπως και απέναντι σε ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό μιλά από μόνο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ