Βαγιέχο : «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ»

Βαγιέχο : «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ»

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τη σημαντικότητα της νίκης μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Γρανάδα, Χεσούς Βαγιέχο.

Αντίστροφα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League μετράνε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι βρίσκονται ήδη στην Ισπανία για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Γρανάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουν αύριο το βράδυ.

Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, Χεσούς Βαγιέχο, μίλησε για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αναφέροντας πως ο μόνος στόχος της αναμέτρησης είναι οι τρεις βαθμοί, ενώ μίλησε για την απουσία των φιλάθλων την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική.

«Για μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο καθένας από εμάς έχει ετοιμαστεί για το παιχνίδι, αλλά έχουμε ετοιμαστεί και ως σύνολο. Φυσικά και με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά όχι περισσότερο από αυτή της ομάδας. Μια καλή εμφάνιση του συνόλου είναι αυτή που μεγεθύνει την απόδοση του καθενός, την φωτίζει περισσότερο.

Είναι άσχημο που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα είχε πολλαπλασιαστεί επί τρία αν είχαμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ