Απίστευτο: Υπογράφει στην Παλμέιρας ο Αμπελ Φερέιρα – Ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Απίστευτο: Υπογράφει στην Παλμέιρας ο Αμπελ Φερέιρα – Ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Ο Αμπελ Φερέιρα έφτασε σε προφορική συμφωνία με την Παλμέιρας και υπογράφει συμβόλαιο 2 ή 3 χρόνων! Σε αναζήτηση νέου τεχνικού ο ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή! Και αυτό διότι ο Αμπελ Φερέιρα φαίνεται ότι βρίσκεται μια ανάσα, πλέον, από την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Παλμέιρας!

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα κορυφαίων διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως το goal.com, ο Αμπελ Φερέιρα έχει ήδη πει το «ναι» στη βραζιλιάνικη ομάδα και πλέον περιμένει τις συζητήσεις της Παλμέιρας με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια αποχώρηση που ουσιαστικά φαίνεται να… διευκολύνει και τις δύο πλευρές και δείχνει να είναι απλά θέμα χρόνου. Ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και τυπικά μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Οπως αναφέρει ο Πορτογάλος δημοσιογράφος της A Bola και του goal.com, Μπρούνο Αντράντε, η Παλμέιρας έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον 41χρονο τεχνικό  και την Πέμπτη ή την Παρασκευή ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα από το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Βάζοντας τέλος στη θητεία του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα,αναφέρεται ότι η Παλμέιρας αποφάσισε να επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στον Φερέιρα, με τον νερό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο δύο ή τριών χρόνων με τη νέα του ομάδα, με απολαβές μεγαλύτερες από αυτές που προβλέπτει η τρέχουσα συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ! Οσο για τον Δικέφαλο, κατά τον Αντράντε, δεν θα πάρει κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά είναι πιθανό να αφήσει ο Φερέιρα κάποια χρωστούμενα και να βρεθεί έτσι η χρυσή τομή.

Οπως τονίζεται, πριν καταλήξουν στον Αμπελ ως αντικαταστάτη του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, που παραιτήθηκε, οι Βραζιλιάνοι είχαν επαφές με ακόμη δύο Πορτογάλους τεχνικούς: Τον Μπρούνο Λάγκε, πρώην της Μπενφίκα και τον Ρούι Βιτόρια, επίσης πρώην των «Αετών» και νυν τεχνικό της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία.

Καθίσταται σαφές, πλέον, ότι ο ΠΑΟΚ χάνει  τον προπονητή του και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του…  επόμενου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις μεγάλες αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στους Θεσσαλονικείς… Και όλα αυτά, μία ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γρανάδα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στον όμιλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ