Καρέρα : «Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας»

Καρέρα : «Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας»

Στα λάθη των παικτών του, που στοίχισαν δύο γκολ στην ΑΕΚ στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα.

Στις αδυναμίες της καλείται να δουλέψει η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Μάσιμο Καρέρα. Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Λέστερ, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε μεγάλη βάση στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Παράλληλα, ο κόουτς της Ένωσης υπογράμμισε, πως το αποτέλεσμα με τις Αλεπούδες αφήνει στους «κιτρινόμαυρους» μια… πικρή γεύση, λόγω και της απόδοσης της ΑΕΚ.

Για το αν το αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία απέναντι σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας και κλασικές ευκαιρίες στο ματς:

«Αφήνει μια πικρή γεύση με την απόδοση που είχαμε απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου ομάδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από λάθη μας, μπήκαμε κάπως φοβισμένα. Αλλά στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας».

Για το αν η συγκέντρωση σε άμυνα και τελείωμα των φάσεων είναι αυτό που πρέπει να δουλέψει:

«Όταν μιλάμε για στατικές φάσεις, πρέπει να μαρκάρεις τον αντίπαλο σου. Αν τον χάσεις τότε είναι δύσκολα. Αυτό οφείλεται και στη συγκέντρωση, αλλά και στην ποιότητά του αντιπάλου με τον οποίο παίζεις».

Για το αν ο Τσιντώτας είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού μετά τη σύγκρουση με τον Ινσούα:

«Όχι δεν είχε κάτι».

Για το αν είχε δεύτερη ευκαιρία, τότε θα επέλεγε να κάνει νωρίτερα τις αλλαγές που έκανε στο τέλος του ματς:

«Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα πράγματα δεν γυρνούν πίσω. Η απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος ήταν καλή. Προς το τέλος υπήρχε και η κούραση και γι’ αυτό έγιναν αυτές οι αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ