Ρότζερς : «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, το γήπεδο δεν βοήθησε στη ροή του παιχνιδιού»

Ρότζερς : «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, το γήπεδο δεν βοήθησε στη ροή του παιχνιδιού»

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του που έδειξαν μαχητικό πνεύμα, ενώ τόνισε πως το γήπεδο ήταν ολισθηρό και δεν βοήθησε στην ροή του παιχνιδιού.

Η Λέστερ κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας της ΑΕΚ (1-2) στο ΟΑΚΑ.

Στη συντέντευξη τύπου, ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αναφέρθηκε στις αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα, ενώ τόνισε πως οι συνθήκες στο γήπεδο δεν ήταν ιδανικές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρένταν Ρότζερς στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εμφάνιση της Λέστερ: «Είμαι ικανοποιημένος αρκετά. Το γήπεδο δεν βοηθούσε να έχει ροή το παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ο αντίπαλος μπήκε δυναμικά και μείωσε. Αυτό άλλαξε το μομέντουμ και έπρεπε να δείξουμε το πνεύμα της μαχητικότητας. Έκανα κάποιες αλλαγές για να διατηρήσω τη συνοχή της ομάδας και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα όπως ήρθε».

Για το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ: «Ναι το γνωρίζαμε ήδη για τον αγωνιστικό χώρο από χθες αλλά και από την επίσκεψη των εκπροσώπων μας. Αλλά δεν θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Είχαμε δει από τα πρώτα δέκα λεπτά ότι θα ήταν δύσκολο λόγω του γηπέδου να χτίζουμε το παιχνίδι από την άμυνα και επιλέξαμε ένα απλωμένο χτίσιμο παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε καλύτερα γήπεδα, αλλά η ομάδα έδειξε τη δυναμική της και αυτό με ικανοποιεί πολύ».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το rotation που έκανε: «Σήμερα είδαμε το πνεύμα της ομαδικότητας και της ενότητας που έχει η ομάδα μας. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο λόγω του γηπέδου, αλλά δείξαμε ποιότητα. Είχαμε παίκτες που έλειψαν αλλά όταν μπήκαν στο ματς έδειξαν την επιθυμία να προσφέρουν. Όσοι μπήκαν έδειξαν τα στοιχεία που θέλαμε».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για την ασφάλεια των παικτών: «Δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε πριν από το ματς σαν δικαιολογία το θέμα με τον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο ήταν ολισθηρό. Έχουμε κακομάθει βέβαια επειδή το επίπεδο των αγωνιστικών χώρων στην Αγγλία είναι εξαιρετικό. Χθες έβρεξε και αυτό ίσως επηρέασε τον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που προσαρμόστηκαν στις ανάγκες της αναμέτρησης ξεπερνώντας τις δυσκολίες».

Για τον Βάρντι και αν ο κακός αγωνιστικός χώρος τον έβαζε σε σκέψεις σχετικά με τη χρησιμοποίησή του: «Ο Βάρντι ήταν στο πλάνο να παίξει, με προσοχή πάντως γιατί προερχόταν από τον τραυματισμό. Θα του δίναμε χρόνο να παίξει. Στο πέναλτι έκανε εξαιρετική κίνηση, ενώ έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Βάρντι είναι μια συνεχής απειλή, δίνει μια άλλη διάσταση και σήμερα ανταμείφθηκε. Είτε εντός είτε εκτός έδρας ο Βάρντι είναι μια συνεχής απειλή και το timing στα τρεξίματά του ήταν εξαιρετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ