Ομόνοια – Αϊντχόφεν 1-2 : Διπλό στις καθυστερήσεις για τους Ολλανδούς!

Ομόνοια – Αϊντχόφεν 1-2 : Διπλό στις καθυστερήσεις για τους Ολλανδούς!

Με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς, η Αϊντχόφεν απέδρασε (1-2) από το ΓΣΠ και έβαλε... φωτιά στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Και ενώ η… μπίλια φαινόταν πως θα κάτσει στην ισοπαλία, ο Μάλεν είχε αντίθετη άποψη. Με γκολ στο 90+2, η Αϊντχόφεν επικράτησε με ανατροπή (1-2) εκτός έδρας της Ομόνοιας και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Είναι μεγάλο το διπλό για τους Ολλανδούς, καθώς δεν είχαν πολλά περιθώρια μετά την εντός έδρας ήττα από την Γρανάδα. Ο Μάλεν πήρε από το χεράκι την PSV και την οδήγησε στην επικράτηση, με την Ομόνοια να μένει με το… παράπονο. Πλέον, οι «Χωριάτες» έχουν τρεις πόντους, ενώ οι Κύπριοι έμειναν στον έναν.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με ένα εκπληκτικό γκολ. Στο 28′ ο Τζορντι Γκόμεθ εκτέλεσε γρήγορα φάουλ πίσω από το κέντρο και «κρέμασε» τον γκολκίπερ της PSV που αιφνιδιάστηκε.

Οι Ολλανδοί αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 40′ με κοντινό πλασέ του Μάλεν.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις και φαινόταν πως πάει προς την ισοπαλία. Όμως, στο 90+2 ο Μάλεν σόκαρε ξανά τους Κύπριους. Ο Τόμας του πέρασε ωραία τη μπάλα και ο άσος της Αϊντχόφεν δεν είχε πρόβλημα να γράψει το τελικό 1-2 για την ομάδα του.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λάνγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Γκόμεθ, Γκόμες, Τζιωνής, Μποτεάκ (93’Κούσουλος), Παπουλής (80’Ασαντέ), Ντούρις (80’Κακουλλής).

Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Χέντριξ, Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ, Γκέτσε, Σανγκαρέ, Τόμας, Ιχατάρεν, Μαντουέκε (83’Φάιν), Μάλεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ